3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Aşut: 'Paniklemeyeceğiz!'

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, terör örgütlerinin istediğinin insanların paniklemesi olduğunu belirterek, "Ama paniklemeyeceğiz, bu Türkiye bizim, çünkü bir tane Türkiye’miz var bizim" dedi.

Cumhuriyet resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aşut, Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin mesajında nice 85 yıllar diledi. Atatürk'ün Türk milletine iyi ki böyle bir yol, böyle bir çerçeve çizdiğini vurgulayan Aşut, "Biz de bu çerçeve ve yol üzerinde yürümeye gayret ediyoruz. Ama ondan daha iyisini yapmak için mücadele etmeliyiz. Bunun için de hep birlikte, omuz omuza mücadele etmemiz gerekir" dedi.

"Bir taraftan kürsel krizin kapıları zorlayarak girmeye çalıştığı, bir taraftan terörün canımızı yakmaya devam ettiği bir ortamda, 29 Ekim 2009'da nasıl bir Mersin ve Türkiye hayaliniz var?" sorusunu da yanıtlayan Aşut, öncelikle gülen, gözleri parlayan, mutlu insanlar istediğini, bunu yapabilmek için de ekonomik olarak güçlü olmak ve teröre boyun eğmemek gerektiğini söyledi.

Aşut, "Terör sadece kendi yaptıklarıyla kalmalı, öyle de kalacaktır. Onların istediği bizim bu konuda biraz paniklememiz ama paniklemeyeceğiz, bu Türkiye bizim, çünkü bir tane Türkiye'miz var bizim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 15:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?