4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Atatürk Parkı temizlendi

ATATÜRK PARKI TEMİZLENDİ

Mersin'in en önemli ve en işlek parklarından biri olarak öne çıkan 'Atatürk Parkı'nda temizlik çalışmalarını Akdeniz Belediyesi üstlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında olmasına rağmen, 'temizlik ihalesi' sonuçlandırılamadığı için bir süredir çöplerin toplanamadığı parkta, Akdeniz Belediyesi tarafından geniş kapsamlı bir temizlik gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından açılan; 'Park ve Bahçeler İhalesi'nin gecikmesi nedeniyle kent merkezinde yer alan ve bir süredir çöpten geçilmeyen Atatürk Parkı yeniden eski görünümüne kavuşuyor. Çöplerin biriktiği ve vatandaşların piknik yapmak ya da dinlenme ihtiyacını dahi karşılamakta zorlanan parkta, Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kapsamlı bir temizlik çalışması başlatıldığı bildirildi.

Söz konusu çalışmaları değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, temiz ve yaşanılabilir bir kent için; halkın taleplerini esas alarak hizmet üretme çabası içinde olduklarının altını çizdi. Fazıl Türk, “Sorumluluk alanımız içinde olmamasına rağmen, Atatürk Parkı'nı kullanan insanlarımızın mağduriyetine son verebilme adına ekiplerimiz burada temizlik çalışması yaptı. Biz yöneticiler, kent söz konusu olduğu zaman el birliğiyle çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Bütün yöneticilerimizin de bu kent adına bu duyarlılığı göstermelerini bekliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 17:51:04
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 17:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?