4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Atayurt Belediyesi'ne 3 yeni araç

ATAYURT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Atayurt Belediye Başkanlığı tarafından beldeye hizmet vermesi amacıyla 2010 model 3 yeni araç daha alındı.

Bünyesinde asfalt şantiyesi ve bir çok hizmet aracı bulunan Atayurt Belediyesi, yeni aldığı ekskavatör, itfaiye ve çöp toplama aracı için belediye hizmet binası önünde tören düzenledi. MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Genel Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, belde halkı ve belediye çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende Kur-an'ı Kerim okunup, dua edildi. Daha sonra da her araç için birer koç kesildi.

Milletvekili Ural, törende yaptığı konuşmasında, yeni araçların hayırlı olması temennisinde bulunup, kazasız, belasız hizmet etmesini diledi.

Belediyenin kuruluşundan buyana beldeye hizmet veren eski Başkan Orhan Göküş, yeni Başkan Sedat Yeğiner, belediye meclis üyeleri ve işçilere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Ural, kendisinin de daha önce belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak bundan sonraki hizmetler için elinden gelen desteği sağlayacağını belirtti.

Atayurt'ta taş taş üstüne koyan, beldeye hizmet veren kim olursa olsun her zaman yanında olacağını vurgulayan Ural, alınan yeni araçlarla da daha güzel hizmetlerin verileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Yeğiner de konuşmasında, alınan araçların 300 bin TL.'ye mal olduğunu ve borçlanmadan peşin olarak alındığını kaydetti.

Araçların Atayurt Beldesinde yapacağı hizmetlerin yanında çevre köy, belde ve ilçelere de hizmet verebilecek kapasitede olduğunu belirten Yeğiner, vatandaşın belediyeye ödediği her kuruş paranın yine vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü söyledi.

Belediye imkanları dahilinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü vurgulayan Başkan Yeğiner, amaçlarının halkın huzur ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak, beldeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak olduğunu belirtti.

ATAYURT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
ATAYURT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 14:10:04
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 15:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?