4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Avustralya'dan gelen babasını bıçakladı

Mersin'de, psikolojik tedavi gördüğü bildirilen bir gencin, 2 gün önce kendisini de götürmek üzere Avustralya'dan gelen babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi. 

Alınan bilgiye göre olay, bugün akşam saatlerinde Osmaniye Mahallesi 81016 Sokak Develi Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 2 gün önce Mersin'de yaşayan oğlunu götürmek üzere Avustralya'dan Mersin'e gelen gurbetçi Mehmet Faruk Himalay (61), aynı evde birlikte kaldığı ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen oğlu Şerif H. (37) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu vucudunun bir çok yerinden bıçaklanan Mehmet Faruk Himalay, olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı Şerif Himalay ise çığlık seslerine koşan vatandaşlar tarafından yakalandı. Kapıya koşan vatandaşlara, 'Babamı öldürdüm' dediği öğrenilen genç, polis tarafından gözaltına alındı. Olay sırasında elinden yaralandığı belirlenen zanlı, hastanede tedavi gördükten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Evli ve 1 çocuk babası olan zanlının, 1.5 ay önce de eşi Vildan Himalay'ı da bıçakla yaraladığı iddia edildi. Şüphelinin, kısa süre önce yine hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildiği belirtildi. 

Baba Mehmet Faruk Himalay'ın cesedi ise, otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 22:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?