4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Ayvagediği Beldesi'nin acı günü

AYVAGEDİĞİ BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ

Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Ayvagediği beldesinin Belediye Meclis Üyesi Sadık Özer'in, trafik kazasında hayatını kaybeden eşi, kızı, kardeşi, torunu ve yengesinin cenazeleri, göz yaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, bir yakınlarının düğününe katılmak üzere gittikleri İstanbul'da, Ayvagediği Belediye Meclis Üyesi Sadık Özer'in kullandığı minibüse, Çatalca yakınlarında bir kamyonun çarpması sonucu meydana gelen kazada, meclis üyesinin eşi Hatice Özer (60), kızı Neslihan Budak (31), torunu Betül Budak (13), kardeşi Lütfi Özer (55) ve Yengesi Zarife Özer (55) hayatını kaybetti.

Kazada ölenlerin cenazeleri İstanbul'dan Mersin'e, oradan da bugün ambulanslarla Ayvagediği beldesine getirildi. Cenaze töreninde hayli üzüntülü görünen Ayvagediği Belediye Başkanı Ergün Özdemir, beldenin böyle bir üzüntüyü hiçbir zaman yaşamadığını söyledi. Belediye Meclis Üyesi Sadık Özer'in yakınlarını kaybetmesinin üzüntüsünü hep birlikte yaşadıklarını belirten Özdemir, "Bir aileden bu kadar insanı bir anda kaybetmek çok acı. Ayvagediği beldesi böylesi bir acıyı hiç yaşamamıştı. Aracı kullanan Meclis Üyemiz Sadık Özer de yaralılar arasında. Kendisi oldukça bitkin durumda. Kolay değil, ailesinden 5 kişinin ölümünden kendisini sorumlu tutuyor. Direksiyonu kullanan kendisi olduğundan vicdan azabı çekiyor. Üzüntümüzü kelimelerle anlatamıyorum. Sözün bittiği yer burası olsa gerek. Ayvagediği belde halkına sabırlar diliyorum" dedi.

Cenazeler, kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi. Törene, Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, Mersin Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel ile diğer siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AYVAGEDİĞİ BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2010 Pazar 13:54:03
Güncelleme :8 Ağustos 2010 Pazar 14:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?