9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Baba evinde endişeli bekleyiş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Sadık Satılmış'ın Mersin'in Tarsus ilçesindeki baba evinde endişeli bekleyiş sürüyor.

Çatışma sırasında başından ve ayağından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan ve sevk edildiği Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) ameliyat edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Uzman Çavuş Sadık Satılmış'ın (33) henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Satılmış'ın çatışmada yaralandığı haberi, Reşadiye Mahallesi 3027 Sokak'ta ikamet eden ailesine bu sabah ulaştı.

Haberin alınmasıyla Satılmış ailesinin evi akrabalarının akınına uğrarken, baba İsa Satılmış, oğlunun durumuyla ilgili hiçbir yerden cevap alamadığını belirtti. Baba Satılmış, "Vatanımız sağolsun, milletimiz sağolsun, kalan gençler sağolsun. 'Yavrum, oğlum gel' dedim, 'Baba ben geleceğim de bu vatanı kim koruyacak. Bu vatan ne olacak?' dedi. 'Baba ben ölene kadar devam edeceğim' dedi. Yavrum, güzel oğlum, yaktın yüreğimi" diyerek gözyaşı döktü. Evli ve 2 çocuk babası Sadık Satılmış'ın, evini bir süre önce Hakkari'ye taşıdığı ve emekliliğine 8 yıl kaldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 14:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?