30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Bahçeli Mersin'e geliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'e gelecek. 18-19 Şubat tarihleri arasında kentte olacak olan Bahçeli, burada bir dizi açılış programına katılarak, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacağı bildirildi.

Bahçeli, bu kapsamda da Toroslar Belediyesi'nce hayata geçirilen toplam 29 projenin açılışı ve yapım aşamasında da olan 12 projenin toplu temel atma törenine katılacağı belirtildi. 19 Şubat Cumartesi günü Çukurova Mahallesi Otoban Yolu üzerinde yer alan Anıttepe Parkı'nda gerçekleştirilecek olan toplu temel atma ve açılış programına katılacak olan Bahçeli'nin, burada aynı zamanda da halka hitap edeceği ifade edildi.

Bahçeli'nin de katılacağı etkinlikle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye olarak yapımını tamamlamış oldukları 29 projenin açılışı, yapımına bir süre önce başlanan 12 projenin de temel atma törenin heyecanını yaşadıklarını anlattı. Etkinliğe tüm Mersinlileri de davet eden Tuna, “Toroslar halkının gurur duyacağı bu hizmet şölenine katılacak olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi, ilçe halkı da büyük bir heyecanla bekliyor” dedi.

Öte yandan, Devlet Bahçeli'nin katılımıyla Anıttepe Parkı'nda düzenlenecek olan etkinlikte; Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Spor Kompleksi ve Parkı, Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi ve Parkı ile Teknik Hizmetler Kompleksi'nin açılışı yapılacağı, ayrıca 'Cumhuriyet Meydanı Projesi', 'Halkkent Yeşil Vadi Projesi' ile birlikte belediye bünyesinde çalışan ve bölge halkının da yararlanması planlanan; 'Toroskent Yapı Kooperatifi'nin temeli atılacağı bilgisi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 13:44:03
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 13:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?