30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Bahçeli'nin konvoyunda kaza!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konvoyunda kaza meydana geldi. Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza; Mersin'in Gülnar ilçesinde meydana geldi. Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere kente gelen ve yaklaşık 3 günden bu yana Mersin'de olan Devlet Bahçeli, programının son gününde Gülnar ilçesinde partililerle bir araya geldi. Burada düzenlenen açık hava toplantısında halka seslenen Bahçeli, daha sonra konvoy eşliğinde ilçeden ayrıldı. Bahçeli ilçeden ayrılıp Mut ilçesine doğru yola çıkarken, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 06 YIE 90 plakalı otomobil, Gülnar-Mut kara yolunun

10. kilometresinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazada araç içinde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde bulunan bir minibüsle Gülnar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındılar.

Bu arada kaza sonrası yaşanan kargaşa esnasında konvoydaki bir minibüs, otomobille çarpıştı. Söz konusu kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar oluştu. Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2011 Pazar 19:24:05
Güncelleme :20 Şubat 2011 Pazar 21:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?