5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bahşiş uğruna canından oluyordu

'BAHŞİŞ' UĞRUNA GELİN ARABASININ ALTINDA KALDI

Mersin'de 13 yaşındaki bir çocuk, arkadaşlarıyla birlikte 'bahşiş' almak için önünü kesmek istediği otomobilin altında kaldı. Çocuğun hayati tehlikesi sürerken, aracı kullanan damatsa, düğünün ardından karakola gelip ifade vermek şartıyla geçici olarak serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza; merkez ilçe Akdeniz'de yer alan Zeytinlibahçe Mahallesi Küçükhamam Sokağı'nda meydana geldi. Söz konusu sokak üzerinde yer alan bir fotoğraf stüdyosunda hatıra fotoğrafı çektiren R.H., daha sonra eşi ve yakın akrabalarıyla birlikte 34 AK 62236 plakalı gelin arabasına binerek, düğün töreninin yapıldığı salona doğru hareket etmek istedi. Bu esnada arkadaşlarıyla birlikte çevrede toplanan 13 yaşındaki Yasin Balıkçı, gelin arabasının yolunu kesip 'bahşiş' almak için hamle yaptı.

Bir anda dengesini kaybeden Balıkçı, aracın altında kalarak ağır yaralandı. Küçük çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Balıkçı'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, R.H.'nin ise düğünün ardından karakola gelip ifade vermek şartıyla geçici olarak serbest bırakıldığı belirtildi. Polis, R.H.'nin ifadesi doğrultusunda olayla ilgili incelemeye yön verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 17:02:05
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 18:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?