4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bakan Eroğlu'ndan mektup var

BAKAN EROĞLU'NDAN MEKTUP VAR

Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Soley, beraberindeki heyetle birlikte Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu ile bir araya geldi, kendisine Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu imzasını taşıyan mektubu sundu.

Çevre konusunda toplumda bir bilinç oluşturulması adına yola çıkan ve Türkiye'yi il il gezen 5 ayrı 'Çevre Eğitim TIR'larından biri Mersin'e geldi. 2 gün boyunca Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Kültür Park içindeki Barış Meydanı'nda konaklayacak olan TIR'da yapılacak çeşitli etkinliklerle de kamuoyuna çevreyle ilgili bilgiler verilecek. Vali Yardımcısı Ahmet Soley, beraberindeki Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Gözükara, Çevre ve Orman İl Müdürü Ökkeş Bahadır, DSİ Şube Müdürü Kadir Taştan ile birlikte Vali Hasan Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ederek, söz konusu 'Çevre Eğitim TIR'ı hakkında bilgi verdi.

Ahmet Soley, yanında getirmiş olduğu Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu imzalı mektubu da Vali Güzeloğlu'na sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzeloğlu, çevre bilincinin Türkiye için yeni bir konu olduğunu ifade ederek, “Çevre bilinci toplumda çeşitli etkinliklerle ve çocuklardan başlayarak verilecek bir eğitim ile gelişecektir. Bu konuda işimiz biraz zor, ancak hep birlikte, omuz omuza çalışarak başarıya ulaşacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 15:32:03
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 15:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?