5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bakan konvoyunda kaza

Mersin'in Silifke ilçesine giden Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun konvoyunu takip eden Mut Orman İşletme Müdürlüğüne ait çift kabin kamyonet ile bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun konvoyunu takip eden Mut Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait Silifke Orman İşletme Müdürü Kubilay Akdeniz ve Mut Orman İşletme Müdürü Hasan Keskin'inde içinde bulunduğu Hasan Uysal yönetimindeki 33 UL 640 plakalı çift kabin kamyonet ile Kemal D. (43) yönetimindeki 01 ZJ 332 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Mut Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait çift kabin kamyonet karşı şeride geçerken, sürücüsünün 150 promil alkollü olduğu iddia edilen 01 ZJ 332 plakalı otomobil ise bir oto galeri önünde plakası sökülmüş kamyona çarparak durabildi.

Kazada yaralanan Kemal D.'ye ilk müdahaleyi konvoyu takip eden ambulanstaki doktor ve hemşireler yaptı. Daha sonra yaralı başka bir ambulansa alınarak Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, Silifke Orman İşletme Müdürü Kubilay Akdeniz ve Mut Orman İşletme Müdürü Hasan Keskin ve kamyonet sürücüsü Hasan Uysal'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 23:46:26
Güncelleme :20 Şubat 2009 Cuma 00:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?