5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bakan Tüzmen'e süpürgeli karşılama

Mersin'in Erdemli ilçesinde AK Parti'nin seçim bürosunun açılışına katılan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'i kadınlar süpürgeleri ile karşıladı.

Bakan Tüzmen'in Mersin'de katıldığı seçim çalışmalarında söylediği "Hanımlar süpürgeler nerede, süpürgelerinizi gösterin. 29 Mart'ta yatan belediye başkanlarını Akdeniz'e süpüreceğiz" sözleri Erdemli'de yankı buldu. Bir grup AK Partili kadın, seçim bürosunun açılışına katılan Bakan Tüzmen'i süpürgelerle karşıladı.

Kadınlar hep bir ağızdan, "Bakanım biz süpürgelerle hazırız. Kimi istiyorsanız süpürelim" dediler. Bunun üzerine Tüzmen, "5 T'yi Gaziantep'te gerçekleştirdik. Şimdi Mersin'de gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun içinde vizyon sahibi belediyelere ihtiyacımız var. Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu gibi yerel yöneticilere ihtiyacımız var. Doğru işler yapamayan politikacıyı halk süpürür. Şimdi bu kadınlarımızın hepsi hazır. Onlar hizmet süresince çalışmayanları, yatanları süpürecek" dedi.

2002'de ihracatı 36 milyar dolardan aldıklarını ve 132 milyar dolara çıkardıklarını anlatan Tüzmen, "Ay yıldızlı bayrağımıza ve ecdadımıza layık olan ne ise biz onu yapacağız. Ay yıldızımızı dünyanın en yüksek yerlerinde dalgalandıracağız" diye konuştu.

Seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Tüzmen, burada Belediye Başkanı Musa Mutlu, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er ve partili kadınlarla bir süre sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?