3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Bakü Tiyatrosu büyüledi

Bakü Akademik Milli Dram Tiyatrosu'nun Mersin'in Tarsus ilçesinde sergilediği "Arılar Arasında" adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

75. Yıl Kültür Merkezi Büyük Salon'da sergilenen oyunu; Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli izledi.

Elçin Halk'ın yazdığı, Makbet Zeyneloğlu'nun sahnelediği, Bakü Akademik Milli Dram Tiyatrosu oyuncuları tarafından oynanan "Arılar Arasında" adlı oyun, izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Bakü Akademik Milli Dram Tiyatrosu Genel Yönetmeni Makbet Zeyneloğlu, tiyatrolarının 135 yıllık olduğunu, Tarsusluların oynanan oyundan memnun kalmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Sergilenen oyundan büyük haz aldığını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Tufan da, bir millet iki devlet insanları olarak, kültür ve sanatta gösterilen birlik ve beraberliğin ilelebet devam etmesini diledi.

Kaymakam Gödekmerdan ise, "Ortaya koydukları güzel oyun için kendilerini kutluyorum. Bu güzel oyundan güzel mesajlar aldık. Kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından oyuncuları tebrik eden protokol üyeleri, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 14:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?