5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Balayında boğularak öldü!

Mersin'de matematik öğretmeni bir kişi, düğününden bir gün sonra girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kilis Anadolu Lisesi'nde Matematik öğretmeni olan Selahattin Karataş (36), önceki gün Mersin'de Aybükem Karataş ile dünya evine girdi.

Bir gün önce düğün yapan Karataş, ailesi ile birlikte dün merkez Mezitli ilçesine bağlı Davultepe beldesinde bulunan 100. Yıl Plajı'na giderek denize girdi.

Ancak 1 günlük damat Selahattin Karataş, denizin de dalgalı olması nedeniyle boğuldu. Vatandaşlar tarafından denizden çıkarılarak Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Karataş, yolda hayatını kaybetti.

Öğretmenin genç eşi Aybükem Karataş, hastane önünde acı haberle yıkıldı. Sürekli ellerini dizine vurup "Baba senden nefret ediyorum, beni bitirdin" diye ağıt yakan genç kadın, sinir krizleri geçirdi. Kendini yerlere atarak hastane morgundaki kocasını görmek için mücadele eden Aybükem Karataş'ı yakınları güçlükle zaptedebildi. "Selahattin" diye haykırarak gözyaşlarına boğulan Aybükem Karataş, daha sonra yakınları tarafından bir otomobile bindirilerek hastaneden uzaklaştırıldı.

Lise öğretmeni Selahattin Karataş'ın annesi Şükran Karataş da, oğlunun ölüm haberi ile yıkılanlar arasında idi. Acılar içinde eliyle yüzünü tırmalayan yaşlı kadınının, "Selahattin" diye haykırışları yürekleri dağladı. Genç öğretmenin diğer yakınları da, "Dün bu zaman düğünü oluyordu. Çiçeği burnunda bir günlük damattı" diye gözyaşı döktü.

Mersin Devlet Hastanesi morgundan alınan öğretmen Selahattin Karataş'ın cenazesinin bugün memleketi Kilis'te toprağa verileceği öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 12:24:37
Güncelleme :15 Temmuz 2009 Çarşamba 12:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?