4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Baldan son yolculuğuna uğurlandı

BALDAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Üyesi Zeren Baldan son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düşen Baldan üniversitede gerçekleştirilen törende son kez öğrencileriyle buluşurken, sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Zeren Baldan için MEÜ Çiftlikköy Merkez Kampusu Rektörlük Hizmet Binası önünde düzenlenen cenaze törenine; Rektör Suha Aydın'ın yanı sıra öğretim üyeleri, öğrenciler ve Baldan'ın ailesi ve yakınları katıldı. Burada konuşan Prof. Dr. Suha Aydın, "Böyle günlerde toplanmak hiç de sevimli değil. Bundan sonra bizim görevimiz değerli kardeşimiz Zeren Baldan'ın ailesine destek olmak ve onların acısını hafifletmek için elimizden geldiğince gayret göstermek. Sevgili öğretim elemanımız Zeren Baldan'ın acısı her zaman için yüreğimizde olacak. Hepinize, ailesine, yakın dostlarına, üniversitemize baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın" dedi.

MEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Tan ise, Zeren Baldan'ın hanımefendi kişiliğiyle önemli bir yer edindiğini ifade ederek, "Meslektaşımız Zeren Baldan'ı bugün sonsuza uğurluyoruz. Böyle bir günde ne söylersek söyleyelim cümleler hep eksik kalır. Çünkü ölüm gerçekten ürkütücü ve acı. Hafifleyerek azalması umuduyla, tüm ailesinin, yakın akrabalarının acılarını yürekten paylaşıyorum" diye konuştu. Buradaki törenin ardından Zeren Baldan'ın cenazesi, Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Adana'ya gönderilerek, Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

BALDAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:55:02
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?