4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bali çekerken yakalandı

AĞZI KURUYAN ZANLIYA POLİSTEN SU İKRAMI

Mersin'in Tarsus İlçesinde cezaevinden izinli olarak çıktığı gün anne ve dayısını boğarak öldüren madde bağımlısı genç, bali çekerken yakalandı.

Hatay yarı açık cezaevinden izinli gelerek 63 yaşındaki annesi Şenol K. ve 51 yaşındaki dayısı Mehmet Uçar'ı boğarak öldürdükten sonra izini kaybettiren 25 yaşındaki madde bağımlısı Süleyman K.'yi polis, gün boyu köşe bucak aradı.

Anne ve dayı katilinin gidebileceği her noktayı arayan ve bazı noktalarda sabit, bazı noktalarda ise gezici ekipler oluşturan polis, katil zanlısı Süleyman K.'nin izini sürdü.

Akşam saatlerine kadar sonuç alamayan ancak araştırmalarına devam eden ekipler,155 Polis İmdat telefonuna yapılan ihbarda, 82 Evler Mahallesi'nde şüpheli bir şahsın olduğu bilgisini alarak hızla şahsın bulunduğu noktaya gittiler. Polis ekipleri, 82 Evler mahallesinde bulunan boş bir arazide bali çeken şahsın kimlik kontrolünde isminin Süleyman K. olduğunu tespit ettiler. Şahısın bali çektiği ve kendinden geçmiş bir halde olduğunu gören polis ekipleri şahsı etkisiz hale getirerek sağlık raporu almak üzere

Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürdüler.

Polisler bali çekmesi sebebiyle aşırı derecede susayan katil zanlısına elleriyle su içirdiler. Katil zanlısı basın mensuplarına tekme atmak istese de bu girişiminde başarılı olamadı. Basın mensuplarının cinayeti neden işlediği sorusuna küfürle karşılık veren zanlı Süleyman K.'yi polisler sakinleştirdi.

Süleyman K., sorgulanmak üzere Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi.

Bitkin ve kendinden geçmiş bir halde yakalanan Süleyman K.'nin yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

AĞZI KURUYAN ZANLIYA POLİSTEN SU İKRAMI
AĞZI KURUYAN ZANLIYA POLİSTEN SU İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 09:39:00
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 10:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?