4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Baliciler üniversite öğrencisine saldırdı

Mersin'de baliciler, üniversite öğrencisini önce darp etti, ardından da kalçasından bıçaklayarak yaraladı.

Alınan bilgiye göre olay, Çamlıbel Mahallesi, Cumhuriyet Alanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Mersin Üniversitesi İklimlendirme ve Soğutma Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi Sezer Dinçer, Atatürk Anıtı önündeki merdivenlerde oturduğu sırada, yanına yaklaşarak sataşan balicilerle kavgaya tutuştu. 5 kişi olduğu bildirilen baliciler tarafından önce darp edilen Dinçer, ardından kalçasından bıçaklanarak yaralandı.

Olaydan sonra baliciler kaçarken, yaralanan üniversite öğrencisi ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Dinçer, "Cumhuriyet Alanı'nda merdivenlerin üzerinde oturuyordum. Arkamdan yaklaşan 1 kişi başıma vurdu. Dönüp ona doğru yöneldiğimde arkadaşları 'Kafası iyi. Ne yaptığını bilmiyor' dedi. Ben de umursamadım. Ancak aynı kişi ikinci kez kafama vurunca, kalkıp ben de ona vurdum. Bunun üzerine yanındakilerle birlikte üzerime saldırdı. Sonra biri üzerinden bıçak çıkarıp beni bıçakladı. Şahıslar 4-5 kişi vardı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2006 Salı 18:07:35
Güncelleme :21 Şubat 2006 Salı 19:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
binali eser IP: 88.244.149.xxx Tarih : 21.12.2007 11:33:52

çocuklar bali yi çekince ne anlıyor lar bende bilmiyorum ama aileden de oluyor. aile çocukla konuşmayın ca çocuklarda bu uyuşturucuya başvuruyor. yani aileninde yüzünden oluyor. burda tüm çocuklara. yapmayın etmeyin bu pislikleri kullanmayın.