4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİLER

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir dershane tarafından yapılan Seviye Tespit Sınavı’nda (STS) dereceye giren öğrenciler Cumhuriyet Atını ile ödüllendirildi.

Dershanede düzenlenen sınav sonuçları açıklanması ve ödül töreninde bir konuşma yapan Pİ Analitik Dershanesi Müdürü Ali Şen, öğrencilerin başarısını arttırmak, teşvik etmek amacıyla sınav sonrası ödül töreni gerçekleştirdiklerini belirterek, “Üniversite hayali kuran gençlerimize öncü olmak, yollarını açmak istedik. Öğrencilerimizden isteğimiz bulundukları yerlerde yapılan bütün sınavlara katılmalarıdır. Bu hem onların heyecanını azaltacak, hem de tecrübe kazandıracaktır. İmkanınız oldukça bütün dershanelerin sınavlara katılın” dedi.

Sınavlarda başarı sağlayan öğrencilere dershane olarak destek olacaklarını da ifade eden Şen, “Siz yeter ki okumak isteyin. Biz her türlü desteğe hazırız. Seviye Tespit Sınavı'na katılarak dereceye giren öğrencilerimizden birinci gelenleri altın ile ödüllendirdik. Diğer öğrencilerimize de çeşitli hediyeler ve yüzde 15 ile yüzde 75 arasında değişen fiyat indirimleri yapacağız. Umarız hayalleriniz gerçek olur” diye konuştu.

Konuşmanın ardından sınavda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 11:11:00
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 12:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?