4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başarılı öğrencilere ödül

BAŞKAN KOCAMAZ’DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, üniversite sınavını kazanıp kendi bölümlerinde başarı sıralamasında Türkiye genelinde ilk 500’e giren öğrencileri ödüllendirerek bayram arifesinde sevindirdi. 2010 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) ilk 500’e giren 14 öğrenciye toplam 9.050 TL para ödülü verildi.

Belediye tesisleri Yeşil Salonda öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, aynı başarıyı üniversitede göstermelerini istedi.

Başkan Kocamaz, “Ben öncelikle belli bir gayret sonucu YGS ve LYS sınavında başarı göstererek Tarsus’umuzun adını güzelliklerle duyurduğunuz için başta veliler olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Bu güzel başarılarının bundan sonrada artarak devam etmesini diliyorum. Üniversiteye girmek elbette hem güzel hem zor ama üniversitede hak ederek, kendini layıkıyla yetiştirerek ve iyi bir kariyer sahibi olarak mezun olmak hepsinden çok daha önemli. Çünkü orada kazanacağınız deneyimler, birikimler sizin gelecekteki o uzun hayatta önünüzü açacak ve toplumda da branşınızda da iyi bir yer edinmenizi sağlayacaktır. Ben bu nedenle bu başarıyı üniversitede de daha ileri götürerek taçlandırmanızı arzu ediyorum ve bu üniversite hayatında, ardından gelecek gerçek hayatta sizlere başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Başkan Kocamaz, Belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları Türkiye genelinde ilk 500’e giren öğrencilerden, Hilal Nur Can, Dünya Güngören, Damla Çağla Patır, Melis Okşaşoğlu, Turgay Atay, Ece Yılmaz, Meral Aydos, Merve Kultan, Meral Aslan, Celal Kara, Can Ömür, Burak Sönmez, Dilan Çiçek ve Merve Sarı’ya para ödülü verdi.

BAŞKAN KOCAMAZ’DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ
BAŞKAN KOCAMAZ’DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 12:38:03
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 16:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?