4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başarılı okullara 'kalite' ödülü

BAŞARILI OKULLARA 'KALİTE' ÖDÜLÜ

Mersin'in Tarsus İlçesinde 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı'nda eğitimde kalite yönetimi uygulamalarında başarılı olan okullara düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

Tarsus 75. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene; Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Tarsus Garnizon Komutanı Yarbay Abdulkadir Yavuz, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Etem Sarı'nın yanı sıra okul müdürü, öğretmenlerle birlikte çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın hep bir ağızdan söylenmesiyle başlayan etkinlik, Toplam Kalite Yönetim İl Formatörü Gülzemin Asutay'ın açılış konuşmasıyla devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Etem Sarı ile Kaymakam Mehmet Gödekmerdan da burada yapmış oldukları konuşmalarda eğitimde kalitenin önemine dikkat çekti. Konuşmaların ardından da ilçe genelinde dereceye giren İMKB Endüstri Meslek Lisesi ile Tarsus Sağlık Meslek Lisesi'nin tanıtımını kapsayan slayt gösterileri gerçekleştirildi. Dereceye giren okullara ödülleriyse Kaymakam Gödekmerdan, Yarbay Abdulkadir Yavuz ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından verildi. Tören düzenlenen kokteyl ile son buldu. Öte yandan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeler kapsamındaa; 'okul-kurum' dalında İMKB EML İlçe birincisi olurken, TSO EML İlçe ve İl ikinciliğe adını yazdırdı. 'Ekip' dalındaysa Sağlık Meslek Lisesi birinciliği, İclal Ekenler Lisesi ikinciliği, Mesleki Eğitim Merkezi de üçüncülüğü kazandı.

BAŞARILI OKULLARA 'KALİTE' ÖDÜLÜ
BAŞARILI OKULLARA 'KALİTE' ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 14:21:03
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 14:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?