30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Başarılı personele 'maaş' ödülü

BAŞARILI PERSONELE 'MAAŞ' ÖDÜLÜ

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve 2010 yılında ortaya koydukları çalışmalar nedeniyle 'başarılı' bulunan toplam 13 personele, bir aylık maaş tutarında para ödülü verildiği bildirildi.

'Devlet Memurları Kanunu'nun 123. maddesi kapsamında Çevre ve Orman Bakanlığı'nın onayıyla Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nün farklı kademelerinde görev yapan 13 personele, 2010 yılındaki başarılı çalışmaları nedeniyle bir aylık maaş tutarında para ödülü takdim edildi. Ödülü alanlar arasındaysa; Bölge Müdür Yardımcısı Salim Karabulut, İdari Mali İşler Şube Müdürü Nuri Kultan, Anamur Orman İşletme Müdürü Erdal Çetinkaya, Gülnar Orman İşletme Müdürü Hasan Bucaköz, Bozyazı Orman İşletmesi Müdür Yardımcısı Mesut Saraç, Basın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Büro Sorumlusu Cumali Sülüç, Buladan Orman İşletme Şefi Ahmet Demir, Davultepe Orman İşletme Şefi Mehmet Esen, Mersin Orman İşletme Şefi Mesut Serter, Toros Orman İşletme Şefi Ahmet Gülyavuz, Silifke Orman İşletme Şefi Cem Çelik ve orman muhafaza memurları Vedat Çelik ile Alaattin Kabak da yer aldı.

Başarılı bulunan personele para ödüllerini takdim eden Orman Bölge Müdürü Mustafa Gözükara, kurum olarak oldukça başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ve bu nedenle de elde edilen başarıda önemli bir payı olan personele Orman Genel Müdürlüğü'nün de onayıyla Çevre ve Orman Bakanlığı'nca para ödülü verildiğini anlattı. Gözükara, “Tüm arkadaşlarımız, kendilerine verilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirebilme çabası içinde. Bu nedenle tüm çalışanlarımızı başarılı buluyoruz. Ancak bazı arkadaşlarımız, kendi sorumluluk alanlarında belirlenen hedeflerin de üzerine çıkarak, önemli bir başarıya imza attı” dedi.

2010 yılının ormancılık faaliyetleri açısından oldukça başarılı geçtiğini kaydeden Mustafa Gözükara, bir bakıma kurum çalışanlarının 2010 yılı programını eksiksiz bir şekilde yerine getirmesinin de kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 2011 yılının; 'Uluslararası Orman Yılı' ilan edildiğini hatırlatan Gözükara, buna bağlı olarak halkı özellikle de gençleri bilinçlendirici çalışmalara ağırlık vereceklerini, Orman Genel Müdürlüğü'nce belirlenen hedeflere ulaşabilme adına da büyük bir çaba ve gayret ortaya koyacaklarını da sözlerine ekledi.

BAŞARILI PERSONELE 'MAAŞ' ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 15:22:04
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 17:28:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?