4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başarılı tekvadoculara ödül

Mersin'in Toroslar Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in 83. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Cumhuriyet Kupası Tekvando Turnuvası"nda başarılı olan Erdemlili 35 sporcuyla antrenörleri ödüllendirildi. 

Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay ve Mersin'den toplam 500 sporcunun katıldığı "Cumhuriyet Kupası Tekvando Turnuvası"nda başarılı olan 35 tekvandocuyla antrenörleri Ayhan Kaya ve Bahri Mumcu'yu makamında kabul eden Erdemli Kaymakamı İsmail Demirhan, sporcu ve antrenörleri plaket ve teşekkür belgesiyle ödüllendirdi. Demirhan, "Bilindiği gibi Cumhuriyet Bayramı, milli bayramlarımızın en büyüğü. Bu nedenle de gençlerimiz, Atatürk'ü ve devletini seven gençlik olmalı. 

Devletin bekası çok önemlidir, bayrağını ve devletini, Atatürk'ü seven tam donanımlı gençler yetiştirmemiz gerekiyor. Sizler sporcu olarak nasıl başarılıysanız, okuldaki derslerinizde de öyle başarılı olmalısınız ve sizler küçük kardeşlerinize de örnek olmalısınız. Sizlere her zaman desteğimiz tamdır" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2006 Cuma 12:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?