30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Başbakan Erdoğan'a şok öneri!

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A 'MERSİN'DEN ADAY OL' ÖNERİSİ

Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Baki Şimşek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Mersin'den 'milletvekili adayı' olması çağrısında bulunarak, kentin kurtuluşunun da Erdoğan'ın adaylığına bağlı olduğunu savundu.

Mersin'in artık belirli bir örgütün kapısı konumuna geldiğini ve kendilerine göre de kentin artık 'kaybedilmiş bir kent' olduğunu vurgulayan Şimşek, geçmişte 'Mersin bizim kalemiz' diyen kimi siyasi partilerin bugün vatandaşın ayağına gitmekten vazgeçtiğini, bunun yanında örgüt yandaşlarının herkesin kapısını çalarak, vatandaşın ayağına gitmeye başladığını söyledi. Kendisinin hangi görüş ve düşüncede olduğunun hiçbir önemi olmadığının altını çizen Şimşek, "Sayın Başbakan, Hakkari'den milletvekili adayı

olsa kazanır mı? Kazanır. Şu andaki tablo bunu gösteriyor. Siirt'te de kazandı, İstanbul'da ise hayli hayli kazanır. Eğer Başbakan, Mersin'i AK Parti'nin kalesi yapmak istiyor, Mersin ölçeğinde Türkiye'yi kurtarmak istiyorsa o zaman Sayın Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki aylarda yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adaylığını Mersin'den koymalıdır. Bizim hangi siyasi görüş ve düşüncede olduğumuz önemli değil. Bu öneriyi kentimiz ve bölgemiz için gündeme taşıyoruz" dedi.

Bu çağrısını sanayici ve işadamlarına da yapan Baki Şimşek, Başbakan Erdoğan'ın Mersin'den milletvekili aday olması halinde; kentin adeta üzerindeki 'ölü toprağı' atarak, yeniden ayağa kalkabileceğini savundu. Bu durumun doğal bir sonucu olarak ekonomide işlerin rayına oturarak, kentin önemli sorun ve sıkıntılarının da çözüme kavuşacağını iddia eden Şimşek, "Başbakan Erdoğan'ın Mersin'den adaylığı, aynı zamanda da kentin kurtuluşu anlamına gelir. Yani bir başka ifadeyle Mersin'in kurtuluşu Sayın Erdoğan'ın adaylığına bağlı" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mersin'den milletvekili aday olması konusunda iş dünyasının neden hala herhangi bir çağrıda bulunmadığına hiçbir anlam veremediğini vurgulayan Şimşek, açıklamasını da şöyle sürdürdü:

"Yapın çağrınızı kararlı ve istekli bir şekilde. Koysun bakalım Sayın Erdoğan adaylığını. İşte o zaman göreceksiniz ki Mersin'in her yerinde adeta güller açacak ve Mersin kurtulacak. Erdoğan'ın adaylığı halinde; sandıkta terör örgütüne dahi oy verenlerin en az üçte biri oyunu AK Parti'ye verecektir. Mersin'e ne yazık ki, bugüne kadar hiç kimse sahip çıkmamış. Sayın Başbakanım, gelin Mersin'den aday olun. AK Parti'li olmak önemli değil, siz gelin oyumuz size feda olsun."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 12:34:04
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 13:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?