30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Başbakan freni patlamış kamyon gibi!

GÜRSEL TEKİN MERSİN'DE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Mersin'de seçim bürosu açılışına katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin il başkanlığınca, merkez ilçe Yenişehir sınırları içerisinde bulunan Akkent Mahallesi'nde, seçim bürosu açılışına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AK Parti hükümetine yüklendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sayın Başbakan'ın kimyasını bozacağım' sözünü hatırlatan Tekin, "Biz kimya bozulmasının bu kadar yüksek dozlu olacağını düşünmüyorduk. Ama, Sayın Başbakan'ın kimyası öyle bir bozulmuş ki, freni patlamış bir kamyon gibi nereye çarpacağını kestirmek mümkün değil" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın tehditler savurduğunu savunan Tekin, Hopa'da yaşanan olaylara da değinerek, "Hopa'da şerefli, onurlu, hayatını ülkenin geleceğine adamış bir emekli öğretmen, biber gazıyla katledildi. Başbakan Erdoğan, bu vatandaşımızın yakınlarına başsağlığı dileme nezaketini bile göstermedi, aksine 'Hopa'da eşkıyalar var' dedi. Türkiye'nin hiçbir coğrafyasında eşkıya yok. Sayın Başbakan Türkiye'nin hiçbir coğrafyasında eşkıya yoktur. Eşkıya Ankara'nın göbeğindedir. Herkesi susturabilirsin, ancak susturamayacağın tek parti vardır, o da halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Hele o partinin başındaki lider Kemal Kılıçdaroğlu'dur ki onu hiç susturamazsın" ifadelerini kullandı.

CHP'nin iktidara gelmesi halinde yapacağı hizmetlerden de bahseden Tekin, "Elimizde şu anda 41 proje bulunuyor ve tamamı test edilmiştir, defalarca tartışılmıştır. Her şeyden önemlisi bu projelerin altında Kılıçdaroğlu'nun imzası vardır. CHP aile sigortası, taşeron işçilik ve diğer projeleri en kısa sürede hayata geçirecektir. Türkiye'de ki bütün işçilere çağrıda bulunuyorum. Siyasal düşünceniz ne olursa olsun, kendinize ve haklarınıza saygınız varsa, işçi dünyasının önünü açmak için CHP'ye oy vermek zorundasınız" dedi.

Konuşmanın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

GÜRSEL TEKİN MERSİN'DE
İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2011 Pazar 15:31:04
Güncelleme :5 Haziran 2011 Pazar 16:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?