4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Basın ilan kurumu şube açacak

BASIN İLAN KURUMU MERSİN'DE ŞUBE AÇACAK

Basın İlan Kurumu'nun Mersin'de de şube açacağı bildirildi. Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, açılacak şubenin kent basınına önemli kazanımlar sağlayacağı gibi yerel basının güçlenmesine de katkı sunacağını söyledi.

Mersin'deki şubeleşme çalışmalarını yerinde incelemek için kente gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Vali Hasan Güzeloğlu'nu da makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Mehmet Atalay, konuyla ilgili olarak Mersin'de yürütülen çalışmaları hakkında da Güzeloğlu'na bilgi verdi. Şubeleşme sürecinde kentte faaliyet gösteren yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek, değerlendirme toplantılarında bulunduklarını anlatan Atalay, Yeni şubeler açılmasına dönük çabamızda önemli bir halkası olduğunu düşündüğümüz Mersin'de, güzel görüşmeler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzeloğlu ise, açılacak olan şubenin Mersin basınına çok önemli kazanımlar sağlayacağına inandığını belirterek, bununla birlikte yerel basının hem destekleyici, hem de düzenleyici bir kuruluş olarak da çalışmalarını daha aktif ve daha etkin bir şekilde sürdüreceğini kaydetti. Vali Güzeloğlu, "Şüphesiz ki, yerel basının güçlenmesi hem yönetim açısından bizlerin, hem de sağlıklı ve demokratik bir gelişim için toplumumuzun beklentisidir. Basın İlan Kurumu Genel Müdürümüze çalışmalardan dolayı ilimiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BASIN İLAN KURUMU MERSİN'DE ŞUBE AÇACAK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 16:00:03
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 16:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?