4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Basın ve polisten '4-4'lük maç

BASIN VE POLİS ARASINDA '4-4'LÜK MAÇ

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Basınspor ile Polisgücü arasında oynanan 'Dostluk Maçı' ismine yakıştı. Dostça başlayan mücadele 4-4 beraberlikle sonuçlanırken, her iki takım da karşılaşma sonrasında birbirlerini kutladı.

Tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan maçta Polisgücü'nün başında İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz yer alırken, Basınspor'un kaptanlığını DHA Mersin Büro Şefi Ali Ekber Şen yaptı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal ise mücadeleyi Şeref Tribünü'nden takip etti. Kadir Batur, Bülent Yıldırım ve Barış İşler hakem triosunun yönettiği karşılaşma öncesinde her iki takım kaptanları da birbirlerine çiçek takdim ederek, başarı dileğinde bulundu. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmanın ilk yarısını Polisgücü 2-1'lik skorla önde kapatırken, ikinci devredeyse her iki takım da kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. Tribünlerde yer alan az sayıdaki polis, hem meslektaşlarına hem de basın mensuplarına tezahüratlarıyla destek verdi.

Karşılaşmada bir gol atan ve 60 dakika boyunca sahada kalan İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, tüm çabasına karşın takımına galibiyeti getiremezken, mücadelenin son düdüğünün ardından skorboarda 4-4'lük beraberlik yansıdı. Maçın ardından her iki takım oyuncularını da tebrik eden Arif Öksüz, “Güzel bir maç oldu. Sonuçta dostluk kazandı. Bu tür etkinlikler bizim için önemli. Bundan sonraki süreçte de etkinlikler devam edecektir. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

BASIN VE POLİS ARASINDA '4-4'LÜK MAÇ
BASIN VE POLİS ARASINDA '4-4'LÜK MAÇ
BASIN VE POLİS ARASINDA '4-4'LÜK MAÇ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 18:47:02
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 09:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?