8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Basınla kaynaşma yemeğine katıldı

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Mersin'de yerel bir televizyonun düzenlediği yemekte, vefat eden Habertürk Televizyonu'nun kurucusu ve sahibi Ufuk Güldemir anısına “My Way” adlı şarkıyı söyledi.


Bakan Tüzmen, Mersin'de yayın yapan yerel Mersin Televizyonu'nun sahibi Ahmet Ünal'ın Remzi Usta Lokantası'ndaki basınla kaynaşma yemeğine katıldı.

Bakan Tüzmen, yemekte yaptığı konuşmada, yerel medyanın içerisinde bulunduğu sıkıntıyı bildiğini, yeniden iktidara gelmeleri halinde soruna köklü çözüm bulacaklarını söyledi.

Mersin'in kültür, sanat, turizm ve spor kenti olduğunu ifade eden Tüzmen, “Mersin'i Akdeniz'in ticaret merkezi haline getireceğiz. Yapacağımız yatırımlar ve ürettiğimiz ürünlerin ihracatı ile Mersin Türkiye'nin Orta Doğu'ya açılan kapısı olacak. Ancak, önce çözülmesi gereken sorunlar var. Bu sorunları en kısa sürede çözerek, Mersinliler'e rahat bir nefes aldıracağız” dedi.

Bakan Tüzmen, daha sonra, gazetecilerin ısrarı üzerine, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Habertürk Televizyonu'nun kurucusu ve sahibi Ufuk Güldemir anısına “My Way” adlı şarkıyı seslendirdi.

Yemeğe, çok sayıda gazeteci ve davetli katıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 10:02:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?