4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Basınspor 3.'lükle yetindi

BASINSPOR 3.'LÜKLE YETİNDİ

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa organize edilen; 'Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası' sona erdi. Söz konusu organizasyonda başarılı bir performans sergilemesine karşın Basınspor, üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı.

Mezitli Halı Sahası'nda oynanan ve birbirinden çekişmeli geçen turnuvanın yarı finalinde İlçe Milli Eğitim'e boyun eğen Basınspor, 3.'lük ve 4.'lük maçında Akbankspor ile karşı karşıya geldi. Rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle maç yapmadan 3.'lük koltuğuna oturan Sarı-Siyahlılar, böylelikle de 2010 yılının ilk kupasını almış oldu. Turnuvanın finalinde karşı karşıya gelen Mezitli Belediyesi ile İlçe Milli Eğitimspor arasındaki mücadeleyse kıran kırana geçti. Rakibini 6-3'lük skorla geçen belediye temsilcisi adını da şampiyonluğa yazdırmayı başardı.

'Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleriyse düzenlenen törenle takdim edildi. Basınspor'un 3.'lük kupasını, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ünal Akdağ, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ın elinden aldı. Burada konuşan Akdağ, alınan kupanın Mersin basını açısından oldukça önemli ve anlamlı olduğunu ifade ederek, gelecek yıl şampiyonluk kupasını almak istediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Uğur Yıldırım da, ilk yıl olmasına rağmen turnuvanın başarılı olduğunu ve ses getirdiğini ifade ederek, "Başta turnuvamıza katılarak centilmence mücadele eden tüm takımlar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda da düzenleyip, geleneksel hale getirmek istiyoruz" dedi. Konuşmaların ardından turnuvanın kapanış kokteyline geçildi.

BASINSPOR 3.'LÜKLE YETİNDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 14:30:00
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 15:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?