4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Basınspor adını 'final'e yazdırdı

BASINSPOR ADINI 'FİNAL'E YAZDIRDI

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nce, Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği; 'Kurumlararası Futbol Turnuvası'nda 'büyük final'e adını yazdıran takımlar belli oldu.

Toplam 27 kurumun katılımıyla 6 grupta başlayan, Toroslar Belediyesi 3 Ocak Spor Kompleksi ve Güneykent Anafartalar Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakaların ardından ilk 4'e giren takımlar da belli oldu. 35'er dakikalık 2 devre halinde gerçekleştirilen müsabakalarda Basınspor, güçlü rakibi Mezitli Belediyespor'u 4-1'lik farklı bir skorla geçip adını finale yazdırırken, rakibiyse Toros Devlet Hastanesi'ni yine aynı skorla geçen Milli Eğitimspor oldu. Basınspor ile Milli Eğitimspor, 'şampiyonluk' için sahaya çıkacakken, Toros Devlet Hastanesi ile Mezitlispor ise 3.'lük ve 4.'lük maçında birbirine rakip olacağı bildirildi.

Toroslar Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si organize edilen turnuvada bugüne kadar yenilgi yüzü görmeyen ve sadece grubunun ilk maçında Toroslar Belediyesi ile 2-2 berabere kalan Basınspor, tarihinde ilk defa grubundan çıkıp 'final' oynama başarısı gösterirken, kupayı da müzesine götürmek istiyor. Öte taraftan Milli Eğitimspor da kupayı rakibine bırakmaya hiçte niyetli gözükmüyor. İki takım arasında 3 Ocak'ta oynanacak olan 'final' karşılaşmasının canlı yayında Mersinlilere sunulması planlanıyor ancak konuyla ilgili henüz net bir açıklamanın yapılmadığının altı çiziliyor. Öte yandan, turnuvada ilk 3'e girecek takımların yanı sıra 'En Centilmen Takım', 'Gol Kralı' ve 'En İyi Kaleci' gibi ödüllerin de sahibini bulacağı belirtildi.

BASINSPOR ADINI 'FİNAL'E YAZDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 10:40:00
Güncelleme :27 Aralık 2010 Pazartesi 17:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?