5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Basınspor 'farklı' geliyor

BASINSPOR 'FARKLI' GELİYOR

Mersin'in düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen '3 Ocak Kurumlararası Futbol Turnuvası'nda sona yaklaşılıyor.

4 grupta toplam 24 takımın mücadele ettiği turnuvada birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynanırken, rakipler birbirine üstünlük sağlayabilmek için sahada kıyasıya mücadele ediyor. Organizasyonda A Grubu'nda mücadele eden Basınspor ise çıkışını sürdürüyor. Mersin Üniversitesi'ne 3-0 mağlup olarak başladığı turnuvada önce Türk Telekom ile 3-3 berabere kalıp, ardından Maliyespor'u 4-2'lik skorla geçen Sarı-Siyahlılar son oynadığı İl Tarım Müdürlüğü karşısında adeta patlama yaptı.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde oynanan, Niyazi Kutlay, Hüseyin Erguvan ve Yusuf Özcan hakem triosunun yönettiği maçta Basınspor'un gollerini Mehmet Selvi (3) ile Esat Durak kaydetti. Basınspor'un en golcü ismi olarak öne çıkan Selvi, böylelikle gol sayısını 8'e taşırken takımını da sırtlamaya devam etti. Elde edilen galibiyetle birlikte puanını 7'ye çıkartan Sarı-Siyahlılar, puan cetvelinde de Türk Telekom'un ardından 3. sırada kendisine yer buldu.

'3 Ocak Kurumlararası Futbol Turnuvası'nın son haftası, grubun kaderini belirleyecek. Basınspor, grupta henüz galibiyet bulunmayan Valilik ile karşı karşıya gelecekken, tüm gözler İl Tarım Müdürlüğü ile Türk Telekom arasında oynanacak olan mücadeleye çevrilecek. Eğer Türk Telekom, rakibine yenilir ya da puan kaybederse Basınspor, adını finallere yazdırmaya başaracak. Her iki takımın mücadelesi, Cumartesi günü Anafartalar Spor Tesisleri'nde oynanacak.

BASINSPOR 'FARKLI' GELİYOR
BASINSPOR 'FARKLI' GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 12:43:02
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 12:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?