5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Basınspor tam gaz

BASINSPOR TUTULMUYOR

Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kapsamında Toroslar Belediyesi tarafından organize edilen; 'Kurumlararası Futbol Turnuvası'nda büyük heyecan yaşanıyor.

Turnuvada A Grubu'nda mücadele eden Basınspor ise adeta rakip tanımıyor. İlk maçında Mersin Üniversitesi'ne 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan Sarı-Siyahlılar, ikinci karşılaşmasındaysa Türk Telekom ile 3-3 berabere kalırken, Maliyespor'a ise adeta patladı; 4-2. Toroslar Belediyesi 3 Ocak Spor Kompleksi'nde oynanan mücadeleye hızlı başlayan Basınspor, baştan sona üstün götürdüğü maçta rakip kalede etkili olan Basınspor, kalesindeyse şanssız goller gördü.

İki defa geriye düştüğü mücadelede Mehmet Selvi'nin 2, Levent Arıkdoğan'ın penaltı ve İbrahim'in de volesiyle rakibini 4-2'lik skorla geçen Sarı-Siyahlılar, grubunda da iddialı bir konuma geldi. 2 yıldır katıldığı turnuvada ilk defa 3 puanla tanışan ve yine ilk defa bir maçta meşin yuvarlağı rakip filelerle 4 kez buluşturan Basınspor, gruptan çıkma adına da önemli bir avantaj yakaladı. Grubun bir diğer mücadelesinde Tarım İl Müdürlüğü, Valiliği 8-2 gibi farklı bir skorla geçerken, gelecek hafta Basınspor'un rakibiyse Tarım İl Müdürlüğü olacak. İki ekip arasındaki mücadele, aynı zamanda da grubun kaderini belirleyecek.

BASINSPOR TUTULMUYOR
BASINSPOR TUTULMUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 16:02:05
Güncelleme :5 Aralık 2009 Cumartesi 16:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?