4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Basınspor'un gözü 'Kupa'da

BASINSPOR'UN GÖZÜ 'KUPA'DA

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa organize edilen; 'Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda yarı finale yükselen Basınspor, İlçe Milli Eğitim karşısında 'final bileti' almaya çalışacak.

4 grupta toplam 16 takımın katılımıyla Mezitli Halı Saha'da gerçekleştirilen turnuvanın ilk etabı tamamlanırken, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlarsa yarı final için karşı karşıya geldi. Basınspor, zayıf rakibi Sağlıkspor karşısında zorlanmadan sonuca ulaşmaya başarırken, adını yarı finale yazdıran ilk takım oldu. Sarı-Siyahlılar sahaya; Soner Kan, Uğur Özgür, Ahmet Özgür, Levent Arıkdoğan, Mehmet Şimşek ve Mehmet Selvi'den oluşan kadro ile çıkarken, mücadelenin ilk yarısı 2-0 basın mensuplarının üstünlüğüyle tamamlandı. Basınspor, kalecisi Soner'in yerinde kurtarışları, Levent Arıkdoğan'ın oyun kuruculuğu ve Mehmet Sevli'nin golleriyle moral bularak farka gitti ve maçı da 7-2 kazanmasını bildi.

Diğer karşılaşmadaysa Akbank Mezitli Şubesi, güçlü rakibi Mezitli Emniyet Müdürlüğü'nü 4-2 yenerek tur atlarken, diğer mücadelelerde rakiplerini etkili bir oyunla saf dışı bırakan Mezitli Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim yarı finale kalan diğer takımlar oldu. Kupanın bu ayağında Basınspor, 17 Nisan Cumartesi günü İlçe Milli Eğitim ile kozlarını paylaşırken, Akbank'ın da 18 Nisan Pazar günü evsahibi Mezitli Belediyesi ile final için karşılaşacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 15:37:03
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 15:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?