5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan Kocamaz iddialı geliyor!

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, rakiplerine tepkisini dile getirirken, "Bunların rüyası 29 Mart'ta bitecek"

Kocamaz, Bağlar Mahallesi'nde yaptığı toplantıda, gittikleri her yerde aynı coşkunun sokakları doldurduğunu söyledi. Kocamaz, "Tarsus 15 yılda ayağa kalktı, 15 yılda Tarsus’u Türkiye tanıdı, 15 yılda Tarsus’u dünya tanıdı. Belediyecilikte Tarsus bir marka oldu. Hizmet açısından Tarsus bir yerlere geldi ama bunlardan çok daha önemlisi Tarsus bir huzur, bir barış, bir istikrar kendi oldu” dedi.

Tarsus’u bugünkü konumdan daha da ileriye götürmek mecburiyetinde olduklarını belirten Kocamaz, "Bizimle projeler konusunda yarışamayanlar, Tarsus’un problemleri konusunda bizimle bir masaya gelme cesareti gösteremeyenler Tarsus’a hiçbir şey veremezler. Ben diyorum ki, ey zatı muhteremler yalanı, dolanı, fitneyi, fesadı, iftirayı bırakıp, gelin bu meydanları görün. Çıktıkları bu maceralı yolculukta çok az bir süreleri kaldı. Hayalleri suya düşecek, macera bitecek. Herkesin bilmesi lazım Tarsus Ankara’dan yönetilmez, Tarsus’un derdini ancak Tarsus’ta yaşayanlar bilir. Dolayısıyla bu derdin çözümü de Tarsuslulara aittir. Aç tavuk rüyasında darı ambarında görür, bunlarında rüyası 29 Mart’ta bitecek. 29 Mart'ta macera bitecek, hayalleri suya düşecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 10:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?