5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan Kocamaz terörü lanetledi

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI KOCAMAZ'DAN TERÖRE TEPKİ

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Bu ülkenin örfüne, adetine, yasalarına uymak istemeyen, bu ülkede huzursuzluk çıkarmak isteyen, bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyen Türk de olsa bizim düşmanımız, Kürt de olsa bizim düşmanımızdır" dedi.

Kocamaz, MHP Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından bir kahvehanede organize edilen halkla sohbet toplantısında yaptığı konuşmada, ülkedeki huzurdan huzursuz olan dış güçlerin bu ülkenin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne zarar getirebilmek için insanları birbirine kırdırmanın yollarını aradıklarını söyledi.

Bu ülkede hür ve bağımsız olarak yaşamak isteyen, al bayrağın gölgesinde yaşamak isteyen, Misak-ı Milli sınırlarına sahip çıkan bütün insanların kardeş olduğunu ifade eden Kocamaz, "Ama bu bayrağın altında yaşamayan, bu ülkenin örfüne, adetine, yasalarına uymak istemeyen, bu ülkede huzursuzluk çıkarmak isteyen, bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyen Türk de olsa bizim düşmanımız, Kürt de olsa bizim düşmanımız. Arap da, Alevi de, Sünni de olsa hepsi de bizim düşmanımızdır. Onun için yüzyıllardır birlikte yaşadığımız bu topraklarda, eğer birbirimize güvenebilirsek, birbirimize hoşgörüyle bakabilsek, birbirimize güler yüzle yaklaşabilirsek ve yaşadığımız kentlerde birbirimize 'hemşerim' diyebilirsek, Allah'ın izniyle bu ülkeyi de, bu kentleri de hiç kimse karıştıramaz. Bu bölgelerde hiç kimse de huzuru bozamaz" diye konuştu.

Kocamaz, yerel yönetim olarak kentte yaşayan bütün insanlara eşit mesafede durarak hizmet vermenin gayretini gösterdiklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 12:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?