3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Başkan Kocamaz'a teşekkür ziyareti

Mersin'in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Talasemi Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret ederek, derneğe katkılarından dolayı teşekkür belgesi sundu.

Tarsus Talasemi Derneği Başkanı Safa Türkel, Dernek 2. Başkanı Fatma Tural, dernek üyeleri ve talasemi hastası olan çocuklarla birlikte Belediye Başkanı Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Türkel, derneğin faaliyete geçmesinden bu yana en büyük desteği Başka Kocamaz'dan gördüklerini belirterek, "Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz derneğimizi ilk ziyaret ettiğinde doğru dürüst oturacak sandalyemiz bile yoktu. Bugün ise belediye başkanımızın desteğiyle o günleri geride bıraktık. Bize en büyük desteği belediye verdi. Allah razı olsun. Verilen bu desteğe üyelerimizle birlikte başkanımıza teşekkür etmek için geldik. Kendilerine teşekkür ederiz. Desteklerinin devamını bekliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Kocamaz da, "Bir işe giriştiğiniz zaman mutlaka sıkıntılar olur. Sıkıntılar zamanla ortadan kalkar. Topluma faydalı derneklerin üyelerinin çok olmasını isteriz. Ama sizin derneğinizin üyesinin çok olmasını istemiyoruz. Gönüllü olarak bu derneğe hizmet etmenizden dolayı ben sizleri tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız. Allah yardımcısınız olsun" diye konuştu.

Tarsus Talasemi Derneği üyeleri, daha sonra Başkan Kocamaz'a teşekkür belgesi sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 13:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?