5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan muhtarların derdini dinledi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye hizmetlerinde devletin parasını harcadıklarını, bu nedenle adaletli olmak zorunda olduklarını belirterek, belediyeyi siyasetten uzak tuttuklarını söyledi.

Mahalle muhtarlarıyla birlikte istişare toplantısı düzenleyen Tollu, toplumun her kesimi ile görüş alış verişinde olacaklarını belirtti.

Halkla bütünleşmenin en önemli yolunun muhtarlarla sürekli istişare halinde olmak olduğunu vurgulayan Tollu, muhtarların, halkın sorunlarını daha yakından takip ettiklerini, bu yüzden doğru tespitler yapabileceklerini vurguladı. Muhtarlarla birlikte yapacakları çalışmalarla Erdemli'deki hizmet kalitesini de yükselteceklerini söyleyen Tollu, ele ele verip ilçeyi kalkındıracaklarını belirtti.

Belediyeyi siyasetten uzak tuttuklarını ve bunu her ortamda dile getirdiklerini ifade eden Tollu, "Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Devletin parasını harcıyoruz, bundan dolayı da adaletli olmak zorundayız. Yapacağımız çalışmalarla Erdemli'ye altın çağını yaşatacağız" dedi.

Belediyeyi ciddi bir borç yükü ile devraldıklarını söyleyen Tollu, "Artık bu konuları bir daha gündeme getirmeyeceğim. Çünkü biz, yeni bir sayfa açtık. Yani biz hem borçlarını ödeyen hem de hizmet yapan bir belediye olacağız. Hizmetler için ilk önce tasarruf yapacağız. Belediyenin tüm birimlerinde tasarrufu ön plana çıkaracağız" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?