5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan Mutlu'ya teşekkür plaketi

Elvanlı İlköğretim Okulu Müdürü Ali Turna ile Okul Aile Birliği yöneticileri, Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu'yu makamında ziyaret ederek okullarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu, burada yaptığı konuşmada, Elvanlı İlköğretim Okulu bahçesinde çocukların rahat dolaşacağı ve oyun oynayacağı iyi bir ortamın olmadığını öğrendiklerini belirterek, "Belediye olarak kendi imkanlarımız ölçüsünde okul bahçesine parke döşedik ve çocuklarımızı çamurdan kurtardık, eksik kalan noktayı da en kısa zamanda tamamlayacağız. Öğrencilerimizin eksiklerini gidermek bizim görevimizdir" dedi.

Bir milletin yok olmasının iki nedeni olduğunu ifade eden Mutlu, bunlardan birinin cehalet diğerinin ise yoksulluk olduğunu belirtti. Mutlu, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük insan Atatürk'ün bizlerden isteği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çok çalışmamızdı. Bu ideali gerçekleştirmek için merkezi hükümetten en dipteki yerel yönetime kadar herkes cehalet ve yoksulluğu ortadan kaldırma mücadelesi veriyor. Bunu başardığımız zaman Atatürk'ün arzu ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmış oluruz. El birliği yaparak cehaleti ve yoksulluğu yenmeliyiz. Elvanlı İlköğretim Okulunda arkadaşlarımız sadece sınıfa girerek eğitim vermekle kalmayıp okuldaki tüm sorunlara kendini vererek çözmeye çalıştıkları için başta okul müdürü olmak üzere, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Erdemli Belediyesi olarak biz tüm imkanlarımız ile eğitim camiamızın hizmetindeyiz" diye konuştu.

Okul müdürü Ali Turna da, eğitime desteğin sadece okul ya da derslik yaptırmakla olmadığını ifade ederek, "Erdemli Belediye Başkanımıza okul bahçesinde düzenleme yapılması gerektiğini ancak imkanlarının olmadığını ilettiklerinde, zaman geçirmeden sorunu çözdü ve çevre düzenlemesini yaparak çocuklarımızı çamurdan kurtardı. Başkanımıza eğitime sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından okul müdürü ve okul aile birliği üyeleri başkan Mutlu'ya teşekkür plaketini takdim ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 20:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?