3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Başkan öğrencilerle ağaç boyadı

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, okulun çevre düzenlemesini yapan Kasabakallı İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte ağaç boyadı.

Okulun Gezi Tanıtım Turizm Kulübü öğretmeni Vildan Çeltioğlu, kulüp öğrencileri ile birlikte sosyal etkinlikler kapsamında toplum hizmeti amacıyla okulun bahçesinde düzenleme ve ağaçların boyanması çalışması yaptılar.

Başkan Öngel, Belediye Meclis Üyesi Hasan Mazlum Kirişçi ve Okul Müdürü Doğan Kılıçtan ile birlikte öğrenciler, okul bahçesinde budanan ağaç dallarını toplayıp, ağaçları zararlı böceklere karşı korumak amacıyla kireçle boyadılar. Öngel, "Öğrencilerin bu davranışı, herkese örnek olmalıdır. Bende öğrencilerle birlikte ağaç boyamaktan büyük keyif aldım" dedi.

Öğrencilerin bu tür etkinlikleri sıklıkla yaptığını vurgulayan kulüp öğretmeni Vildan Çeltikoğlu ise Gezi Tanıtım Turizm Kulübü'nde toplam 20 öğrencinin bulunduğunu, bu öğrencilerin yardıma muhtaç ailelerin evine iki günde bir giderek onların evini temizleyip, alış-verişlerini yaptığını da kaydetti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 11:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?