3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Başkan Öngel: 'Dev projeler yolda'

Silifke İlçe Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Cumhuriyet tören alanı ve kapalı pazar yeri projesinin ihale aşamasına geldiğini belirterek, dev projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Öngel, 2008 yılı içerisinde hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgiler vererek, halka verdikleri sözleri bir bir yerine getireceklerini vurguladı.

Öngel, yapımı devam eden Alparslan Türkeş Bulvarı yaya yolu, kaldırım ve bisiklet yolu projesi, Saray Mahallesi Taşucu Caddesi yol genişletme, kaldırım düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra Mukaddem Mahallesi eski sanayi sitesi yerine yapılacak olan Cumhuriyet tören alanı ve kapalı pazar yeri yapımı projesinin de 31 Temmuz 2008 tarihinde ihaleye çıkartılarak çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Belediye olarak bugüne kadar uygulamaya koydukları tüm projelerin Silifke'nin gelişmesi ve modernleşmesi yönünde olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, seçimlerde halka verdiği sözlerin arkasında olduğunu ve vaatleri bir bir gerçekleştirdiğini belirtti.

Öngel, "Belediye olarak uygulamaya koyduğumuz tüm projelerimiz hem şehrimizin gelişip modernleşmesine olanak sağlamak hem de halkımıza hizmet götürmektir. Belediye olarak devam eden Organize Sanayi Bölgesi, Alparslan Türkeş Bulvarı yaya yolu, yürüyüş bandı ve bisiklet yolu, Saray Mahallesi Taşucu yolu genişletme, kaldırım ve parke taşı döşeme, Yeni Mahalle Evyap bölgesi kaldırım ve çevre düzenlemesi, Esentepe bölgesi park ve çocuk oyun alanları, Mukaddem Mahallesi Çolak Kadir semtinde yeni yol açılması projelerimizin yanı sıra 31 Temmuz 2008 tarihinde ihalesini yapacağımız Mukaddem Mahallesi eski sanayi sitesi alanında uygulanacak kapalı pazar yeri ile tören alanı yapımına başlayacağız. Bu büyük proje içerisinde ise 2 adet uzay kafes sistem çatılı pazar binaları, 1 adet sahne, 1 adet tribün, 3 bin metrekarelik tören alanı, 20 metre genişliğinde betonarme köprü, ahşap köprüler, ahşap gazebo, ahşap kamelyalar, otopark alanları, Atatürk anıtı ve çevre düzenlemesi yer alacaktır. İlçemizin modernleşmesi ve gelişmesi yönünde hazırladığımız projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

31 Temmuz 2008 tarihinde yapılacak olan ihalenin her zaman olduğu gibi basına açık, şeffaf bir şekilde yapılacağına dikkat çeken Öngel, şartlara uygun herkesin ihaleye katılabileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 11:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?