2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Başkan Öngel iftar çadırlarını dolaşıyor

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, belediye tarafından her akşam bir mahallede kurulan iftar çadırını ziyaret ederek, orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda her akşam değişik bir mahallede iftar çadırı kuran Silifke Belediyesi, günlük 300 kişilik yemek çıkartıyor. İftar çadırlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyorlar.

Kabasakallı, Sarıcalar ve Sayağzı Mahallelerinde kurulan iftar çadırlarında günlük 300 kişi orucunu açarken, belediye tarafından yardıma muhtaç ailelere de iaşe yardımı dağıtımı devam ediyor.

Orucunu her akşam değişik bir mahallede kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi.

Öncelikle ilçe genelinde gıda denetimlerini arttırdıklarını belirten Öngel, "Ramazan boyunca günlük 300 kişiye iftar yemeği vereceğiz. 600 yoksul ailemize de gıda yardımı yapacağız. Bu mübarek ay vesilesiyle fakir ailelerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 11:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?