2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Başkan Öngel'e nakliyecilerden ziyaret

Bir süre önce göreve gelen Silifke Nakliyeciler Kooperatifi yeni yönetim kurulu üyeleri Saadettin Turgut başkanlığında Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'i ziyaret etti.

Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turgut, yaptığı açıklamada, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ilçenin kalkınmasına, iş ve istihdam alanlarının artırılmasına imkan sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'e teşekkür etti.

Turgut, "Bizler kamyoncu esnafı olarak sizden isteğimiz, şu anda büyük bir sıkıntı içerisinde olan kamyoncu esnafımıza destek olmanızdır. Bölgemizde büyük bir potansiyele sahip olan mermer ihracatının her geçen gün hızla artması bizleri biraz da olsa rahatlatmaktadır. Ancak yolun asfaltsız olmasından dolayı büyük sıkıntılar yaşamaktayız. Yolun biran evvel asfaltlanması için sizlerden de destek bekliyoruz. Ayrıca son yıllarda limon deposu olarak Ürgüp'ten sonra adından sıkça bahsedilen Kırobası Yaylasındaki mevcut 23 adet deponun sayısının artırılması için girişimlerde bulunmanızı istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni göreve gelen yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Öngel, "En büyük ideallerimden biri Silifke Organize Sanayi Bölgesi'nin hayata geçirilmesidir. Bu konuda belediye olarak her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Değişik illerden gelen yatırımcılara da belediye olarak her türlü kolaylığı ve desteği vermekteyiz. Önceden olduğu gibi bugünde kamyoncu esnafımızla birlikte olmaktan ve beraber çalışmaktan memnunuz. Sizlerin sorunlarının çözümü için biz de belediye olarak her zaman desteğe hazırız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 11:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?