5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan Özcan'dan beldelere ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 10 yıl boyunca görevde olduğunu hatırlatarak, “Bu süre içerisinde hiçbir zaman yapamayacağım işin sözünü vermedim. Söz verdiğim her işi de yaptım. Sırf seçilmek için şimdiki diğer adaylar gibi boş vaatlerde bulunmadım” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında, Gözne ve Güzelyayla beldelerini ziyaret etti, merkezdeki bazı mahallelerde halkla buluştu.

Seçim yaklaştıkça MHP ve DSP adaylarının saldırganlaşmaya ve kendisine olmadık iftira atma konusunda yarış içine girdiklerini ileri süren Özcan, “DSP adayının zaten seçim kazanmak gibi bir derdi yok. Onun tek amacı, 'CHP'den ne kadar oy kopartarak AK Parti'nin yolunu açabilirim' düşüncesinde. AK Parti'nin taşeronluğunu yapan bu arkadaş, boyunun ölçüsünü 29 Mart akşamı alacak zaten. MHP adayı da bir gazete çıkarmış ve o gazetede kendi hayal dünyasında ürettiği senaryoları yazmış. Gazete çıkarma nedeni olarak da, Mersin'deki medyanın bunları yazmamasını gösteriyor. Mersin medyası elbette bu deli saçmalarını haber olarak gazetelerine taşımaz. Sana en büyük dersi MHP seçmeninin bizzat kendisi verecek. Toroslar'dan çöpün kalkmaması için verdiğin kirli mücadeleyi henüz kimse unutmadı ve bunun hesabını sandıkta sana MHP seçmeni ödetecek” diye konuştu.

10 yıl boyunca Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Özcan, “Bu süre boyunca hiçbir zaman yapamayacağım işin sözünü vermedim. Söz verdiğim her işi de yaptım. Sırf seçilmek için hiçbir zaman, şimdiki diğer adaylar gibi boş vaatlerde bulunmadım” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar yapılamaz denilen işleri yaptıklarını ve Türkiye'de örnek gösterilen bir belediye olduklarını savunan Özcan, "Hayata geçirdiğimiz her proje ile Mersin'in ilerlemesine öncülük ettik. Bizim projelerimiz, halkımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına öncelik veren projeler olmasının yanı sıra, kentin gelişimine ve olumlu anlamda değişimine ışık tutan çalışmalar olmuştur” dedi.

Yeni dönemde hayata geçirmek istediği projeler hakkında da bilgi veren Özcan, şöyle devam etti; “Hafif Raylı Sistem Projesi'nden vazgeçmiş değiliz. Bin kişilik öğrenci yurdu ile Deniz Park projelerimiz de, yeni dönemde uygulayacağımız projelerin başında geliyor. Ayrıca spor anlamında kapalı yüzme havuzu ile spor salonu ve 30 bin kişilik stadyum projemiz de hazır durumda bekliyor.”

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 12:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?