4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başkan Tollu pazarda...

BAŞKAN TOLLU PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Salı pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafının sıkıntılarını dinledi.

Belediyenin bir hizmet kurumu olduğunu belirten Tollu, “Bizleri bu makama halkımız layık gördü. Onların yüzünü kızartacak, başlarını öne eğdirecek hiçbir işin ve oluşumun içinde olmayacağız. Sık sık kendilerini ziyaret edip, dertlerini dinleyip, anında çözüm üretiyoruz. Vatandaşımızın mutluluğunu görünce bizlere şevk geliyor, çalışma azmi geliyor. Bu da bizi daha çok ve nitelikli çalışmaya itiyor. Çünkü bu halk her şeyin en iyisini hak ediyor. Çalışmalarımızı halkın öncelikli ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Kendileri ile el ele verip bu şehri güzelleştiriyor, sorunlarını çözüyoruz. Bu gün de bu amaç doğrultusunda pazarcı esnaflarımızın arasındayız. Kendilerine daha önce söz vermiştik; iki adet kapalı pazar yeri için. En kısa sürede bu sözümüzü tutacağız" dedi.

Erdemli Belediyesi olarak, esnaf ve sanatkara yönelik projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Tollu, en önemli atılımı turizm projeleri ile gerçekleştireceklerini belirtti. Tollu, turizm atağı ile Erdemli'ye günde 25-30 bin turist girdisi hedeflediklerini, bundan da küçük esnafın direk olarak olumlu yönde etkileneceğini söyledi.

Pazar esnafı gezisine MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu, İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Günaydın ile Belediye Meclis yeleri Cafer Çiftçi ve Mehmet Tartar'da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 16:12:00
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 17:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?