5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan Topkara'dan öğrenciye altın

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Topkara, 390,302 puanla ÖSS Sözel 2’de Türkiye dördüncüsü olan Ümmühan Gündüz’ü Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Geçen yıl Limonlu Beldesi’nden Türkiye 7’ncisi çıktığını, başarının bu yıl da gelen 4’üncülükle taçlandığını ifade eden Topkara, “Beldemiz diğer beldelerden ve köylerden gelen vatandaşlarımızla güzel bir kompozisyon oluşturuyor. Bu ortam içerisinde öğrencilerimize belde halkımız ve aileleri sahip çıkıyor. Geçen yıl ÖSS sınavında beldemizden bir kızımız Türkiye 7’incisi olmuştu. Bu yılda beldemiz öğrencilerinden Ümmühan Gündüz Türkiye 4’üncüsü oldu. İki yıl üst üste gelen bu başarı bizleri hayli mutlu etti” dedi.

Öğrencilerin başta eğitim konusu olmak üzere moral, motivasyon ve sportif aktiveler anlamında da belediye olarak yanlarında olacaklarını ifade eden Topkara, Ümmühan Gündüz’ü tebrik ederek bir Cumhuriyet altını hediye etti.

Ümmühan Gündüz’de Marmara Üniversitesi Edebiyat Öğretmenliğini tercih etmeyi düşündüğünü dile getirerek, öğrencilerin dersleri iyi dinleyerek kendisi gibi başarıya ulaşabileceklerini kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 18:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?