4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başkan Tuna'da 5 bin gül

BAŞKAN TUNA'DA 'SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL 5 BİN GÜL

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yarın kutlanacak olan 'Sevgililer Günü' nedeniyle belediye personeli, ilçedeki kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlara 5 bin adet gül dağıttı.

Her günün sevgi günü olması gerektiğini belirten Başkan Tuna, sevginin, toplumların huzur içinde yaşayabilmesi için vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyledi.

Sevginin olmadığı yerde her türlü problemin yaşandığının altını çizen Tuna, “Dünyada her şey sevgiyle başlar, sevgiyle biter. Sevginin olmadığı yerde her türlü problem olur. Yaşanan savaşlar nedeniyle her gün yüzlerce insanın öldüğü bu dünyada, sevgiden, kardeşlikten, herkesin huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamasından yanayız. Bu yönde, belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ağırlık veriyoruz. İnsanlarımızın, cenaze, hastalık gibi kötü günlerinde acılarını azaltmak, düğün, şenlik gibi iyi günlerinde de sevinçlerini çoğaltmak amacıyla yanlarında oluyoruz. Her günün, sevginin öne çıktığı gün olması dileğiyle, herkesin 'Sevgililer Günü'nü kutluyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:44:02
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 13:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?