5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan Tuna'nın ağır konuğu

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, kentte huzur ve güvenliği sağlayabilme adına tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket edeceklerini söyledi.

Arif Öksüz, Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Öksüz, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, yapmış olduğu ziyaretlerle de kentte seçilmiş ve atanmışları daha yakından tanımaya çalıştığını anlattı.

Toroslar Belediyesi'ne asayişin sağlanması, huzur ve güvenin temin edilmesi noktasında gerekli desteği dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de vermeye devam edeceklerini kaydeden Öksüz, "İnsanların huzur ve güven ortamı içinde bir Mersin oluşturabilme noktasında kentin tüm dinamikleriyle ortak hareket edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hamit Tuna da, önümüzdeki süreçte kentte oldukça güzel proje ve çalışmaların hayata geçeceğine inandığını dile getirerek, bir süre önce İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Arif Öksüz'e de başarı dileklerini iletti.

Hamit Tuna, "İlçemizde huzur ve güvenin tahsis edilmesi bakımından Emniyet Teşkilatı'nın yapmış olduğu çalışmaların büyük payı var. Geride bıraktığımız 5 yıllık zaman diliminde gerek Mersin Emniyet Müdürlüğü, gerekse de İlçe Emniyet Müdürlüğü ile çok güzel çalışmalar ortaya koyduk. Aynı güzellikleri önümüzdeki dönemde de birlikte oluşturacağımıza olan inancım tam" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 18:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?