5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan Tuna'ya ziyaretler sürüyor

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, amaçlarının Toroslar ve Mersin'e güzel hizmetler sunabilmek olduğunu belirterek, verilen desteğe layık olacaklarını söyledi.

29 Mart seçimleri sonrası 2. kez başkanlığa seçilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya tebrik ziyaretleri sürüyor. Tuna, bugün de Mersin Amatör Kulüpleri Federasyonu, Mersin Makine Mühendisleri Odası, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı, İl Milli Eğitim Müdürü, Tüm Muhtarlar Derneği, Türkiye Kamu-Sen Mersin Şubesi ile Madeni Sanatkarlar Odası üyelerini kabul etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna, amaçlarının Toroslar ve Mersin'e güzel hizmetler sunabilmek olduğunu belirterek, verilen desteğe layık olacaklarını söyledi. Kentin dinamikleri olan sivil toplum kuruluşları ile 5 yıl boyunca istişareli bir şekilde çalıştıklarını ve önümüzdeki 5 yıl boyunca bu diyalogun daha da artarak devam edeceğini ifade eden Tuna, “Biz her zaman insanları yönetmeye değil, insanlarla birlikte kenti yönetmeye talibiz diyoruz. Mersin adına yapılacak olan faydalı işlerde proje üretecek olan bu tür yapılarla birlikte hareket edeceğiz. Onlardan aldığımız fikirleri kendi teknik havuzumuzda değerlendirerek yapılabilecekleri hemen, yapılamayacakları belli bir program dahilinde zamanla yapacağız. Amaç, en iyi şartlarda fiziki zeminler oluşturarak Toroslarımızı çekim alanı yapmaktır” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 09:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?