8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Başkan yemek dağıttı

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ramazan ayı dolayısıyla Mencik Baba Türbesi'nde fakir ailelere yemek dağıttı.

Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Belediye Başkanı Kocamaz, Ramazan gibi kutsal bir ayda toplumsal dayanışmayı sağlamak adına yaptıkları bu girişimin bir ay boyunca devam edeceğini söyledi. Kocamaz, "Tarihte aş evi, kervansaray olarak kullanılmış olan Mencik Baba Türbesi'nde ihtiyaç sahibi insanlara yemek dağıtımı yapılmaktadır. Yemek dağıtımı Ramazan boyunca devam edecektir. Ayrıca, 27 Aralık Stadı'nın altında kurduğumuz mekanda her yıl olduğu gibi insanlarımıza iftar yemeği verilecektir" dedi.

Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Kocamaz, insanların kendi aralarında yardımlaşma ve dayanışma için adeta yarışa girdikleri mübarek ayda, fakir ve kimsesiz olan, ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye yemek dağıtmaktan büyük huzur ve mutluluk duyduklarını kaydetti. Kocamaz, Ramazan ayı boyunca her gün bin kişilik yemek dağıtımı yapılacak aş evinde, dağıtımın iftardan yaklaşık 2 saat önce başlayacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 10:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?