3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Başkana Çakmakoğlu'ndan ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve eski Milli Savunma Bakanı Sebahattin Çakmakoğlu, Mersin'in alt birim Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Toroslar Belediyesi'ni gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Çakmakoğlu, Toroslar'a kazandırdığı hizmetlerden dolayı Tuna'yı kutladı. Çakmakoğlu, Hamit Tuna'nın 4.5 yıl boyunca göstermiş olduğu başarılı çalışmalarıyla Toroslar'a hizmet konusunda büyük değerler kattığını belirterek, " Milliyetçi hareketin ön saffında görev almış olan Başkan Tuna ile Mersin Valiliği görevi yaptığım yıllarda da uyumlu ve istişareli bir çalışma dönemi geçirdik. Bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Çakmakoğlu'nun ziyaretinin, moral motivasyonu noktasında çalışma şevklerine katkı sağladığını ifade ederek, "Yıllardır istişareli bir şekilde çalıştığımız Çakmakoğlu ile sürekli bilgi alışverişi yaparak, değerli tecrübelerinden yararlanıp, çalışmalarımıza renk kattık. Belediyemizi ziyaret etmeden önce kendisiyle birlikte Akbelen Mahallesi'nde adına yapılmış olan okulumuzu ziyaret ederek, okulumuzun eksikleri noktasında tespit yaptık. Bu eksiklikleri de gidermeye çalışacağız. Sayın Çakmakoğlu'nun bizi ziyaret etmesinden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, siyasi hayatında başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Tuna, ziyaretin anısına Çakmakoğlu'na Toroslar Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye'nin en büyük bayrağının resminin bulunduğu gümüş tabak armağan etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 18:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?