4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başkan'a ilginç teklif

 Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Toplu Nikah Töreni'nde resmi nikahı olmayan ve 12 çocuk annesi bir kadın, Belediye Başkanı Macit Özcan'a evlilik teklifinde bulundu.

Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen törende, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, günün anlam ve önemine ilişkin farklı bir skeçi hayata geçirdi. Belediye Başkanı Macit Özcan, evli olmasına karşın resmi nikahı olmayan çiftlere resmi nikah kıydı. Bu esnada tiyatro oyunculardan biri kadın kılığına girerek, 12 çocuklu bir anne rolünü canlandırdı. Salona söylene söylene giren ve kendisine resmi nikah yapmayan kocasını, nikah törenine katılanlara şikayet eden kadın, resmi nikahı olmadan eşleriyle birlikte yaşayan kadınların yaşadığı sorunları da mizahi bir dille anlattı. Salonda bulunanları kahkaha krizine sokan tiyatro oyuncuları bununla da sınırlı kalmadı.

Macit Özcan, ısrarla resmi nikah isteyen kadına bir jest yaparak, kendilerinin nikahını kıyabileceğini söyledi. Bunun üzerine çift, alkışlar arasında nikah masasına oturdu ve Özcan da resmi nikah işlemlerini tamamlamak üzereyken, bu kez de kadının resmi nikahlı eşi salonu bastı.

Eşiyle evlenmek isteyen adamı yaka paça dışarı çıkartan kızgın koca salondan ayrılırken, 12 çocuklu kadın da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'a aşkını ilan edip, evlilik teklifinde bulundu. Bu teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Özcan, daha sonra kahkahalara boğuldu. Söz konusu skeçteyse Mehmet Tekkanat, Ahmet Aksoy ve Zuhal Hocaoğlu'nun rol aldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 16:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?